de voordelen

voor bedrijven.

In het oog springende voordelen voor uw bedrijf zijn de kwaliteit en de snelheid van de dienstverlening. Randstad Young Talents beantwoordt aan een duidelijke nood en werkt met een veelzijdig aanbod van studenten en afgestudeerden. De knowhow wordt flexibel, snel en op maat aangeboden.

win-winsituatie

Uw bedrijf wordt op een prijsgunstige manier een hooggeschoolde medewerker rijker, die door de screening goed op zijn taak (project of structureel werk) is voorbereid.

De student die een studierelevante bijbaan in een onderneming heeft uitgevoerd, stroomt vaak vlot door naar een vaste positie in het bedrijf. Het is dan ook een echte win-winsituatie: de student kiest zeer bewust voor de werkgever, wat versterkend werkt voor de motivatie en de kans groter maakt dat hij langere tijd in de onderneming blijft. De bedrijven besparen vaak op hoge opleidingskosten en zijn zeker van een ‘veilige’ keuze.

screening.

Dankzij individuele begeleiding krijgen de laatstejaars studenten een springplank naar een job in vaste dienst. Vóór de sprong doet Randstad een grondige screening met het oog op de afstemming tussen kandidaat en bedrijf. De relevante werkervaring via de studiegerelateerde bijbanen geeft u als bedrijf extra houvast.

Daarmee heeft u alles onder controle voor een goede start van de werkrelatie!

in een notendop.

  • Talenten van de toekomst binnenhalen en binden. 
  • Beter gewapend in de ‘war for talent’. 
  • Maximaal gebruik maken van de mogelijkheden die de wetgeving rond studentenwerk biedt. Sinds 2017 kunnen studenten 475 uren per jaar werken tegen een voordelig RSZ-tarief.
aanvraag medewerker

meer weten?

neem contact op met ons

contacteer ons