getuigenissen.

Wat vinden zij van Randstad Young Talents?

prof. dr. luc sels. peter van het project.

"Dankzij de samenwerking met Randstad maken onze studenten keuzes die beter aansluiten bij hun sterkten en aspiraties. Ze krijgen ook kansen om werken en leren te combineren via studierelevante bijbanen. Zo creëren we samen een nieuwe arbeidsmarkt en dragen we via een betere aansluiting van het hoger onderwijs bij tot meer socio-economische dynamiek. Dit is maar mogelijk dankzij ons uniek partnerschap."

verrijkende ervaring.

Simon Gemoets, een industrieel ingenieur die na zijn studies Master in Management studeerde, zag zijn beide kennisdomeinen perfect gecombineerd. Hij heeft gedurende drie maanden het lean management ingebed in de werkinstructies bij Pentair Thermal Management op de werkvloer. Door de kostenbesparingen die hierop onmiddellijk volgden, werden twee productie-arbeiders aangeworven zodat dit bedrijf verder kon groeien. Bovendien was het voor Simon een verrijkende ervaring voor op zijn cv.

zoë van nerum, hr officer en kato verheyen, marketing bij terumo europe

"Door het aanbieden van studierelevante jobs speelt Randstad in op een internationale trend. Steeds meer studenten willen tijdens hun studies al proeven van wat de arbeidsmarkt te bieden heeft om zo hun CV te verrijken. Terumo wil hen graag die kans geven, in ruil voor hun enthousiasme, frisse blik en out of the box mentaliteit. We kunnen hier dus spreken van een echte WIN-WIN-WIN-situatie."

student staat centraal

‘Randstad Young Talents is erg bezig met wat de student zoekt in een job, je voelt dat de student centraal staat en ze zetten zwaar in op een goede follow-up. Je hebt niet het gevoel dat je ondoordacht aan een bedrijf wordt gekoppeld.' - Jana Standaard (22).

wilt u meer weten?

neem contact op met ons

contacteer ons