toestemming voor het verwerken van mijn persoonsgegevens voor arbeidsbemiddeling.

Alle persoonsgegevens, cv’s, kopies van diploma’s, documenten, testresultaten, werkervaringen, enz. die ik online via my Randstad, per mail, sms, mondeling (telefonisch, op jobbeurzen, in een kantoor, …) of op enige andere wijze aan Randstad bezorg of laat bezorgen door anderen, mogen door de verschillende vennootschappen van Randstad (Randstad Belgium nv, Randstad Household Services nv, Randstad Construct nv) verzameld, verwerkt en gebruikt worden om mij te begeleiden en te bemiddelen in mijn zoektocht naar werk.

Deze arbeidsbemiddeling kan onder meer omvatten: het bepalen van mijn profiel en het beoordelen van mijn geschiktheid als kandidaat voor bepaalde functies (als uitzendkracht, huishoudhulp, vaste of tijdelijke medewerker bij één van de klanten van Randstad of bij Randstad zelf), het verwerken van de resultaten van eventueel van mij afgenomen testen (online persoonlijkheidstesten, taaltesten, assessments, …), het aanbieden van (korte) ondersteunende opleidingen, het doorsturen van vacatures en jobaanbiedingen via telefoon, e-mail of sms, en ook het actief voorstellen van mijn cv bij opdrachtgevers en klanten van Randstad.

Een deel van de gegevens die ik moet opgeven (vb. identiteit, opleiding, werkervaring, …) zijn noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van de dienstverlening van Randstad. Aanvullende gegevens (vb. referenties, eigen voorkeuren voor bepaalde functies, motivatiebrief, volledig cv, …) zijn niet verplicht, maar kunnen wenselijk zijn om de dienstverlening van Randstad beter te kunnen afstemmen op mijn wensen en kwaliteiten of om te voldoen aan meer specifieke vragen of verplichtingen vanuit opdrachtgevers of klanten van Randstad naar wie ik kan bemiddeld worden. Als ik ervoor kies om Randstad mijn gegevens te verstrekken, mag Randstad deze gegevens gebruiken en delen met klanten en opdrachtgevers.

Ik ben zelf verantwoordelijk voor de juistheid en relevantie van de gegevens die ik aan Randstad verstrek in mijn online profiel op my Randstad. Ik heb er ook alle belang bij om elke wijziging in alle andere gegevens steeds zo snel mogelijk door te geven aan mijn consultant in een Randstad-kantoor of HRcenter.

Indien ik niet langer door Randstad bemiddeld zou willen worden, kan ik mijn toestemming om mijn gegevens te gebruiken, intrekken en vragen om mijn bemiddelingsdossier te verwijderen.

Meer informatie, ook over latere verwerking van mijn gegevens voor andere doelen (vb. tewerkstelling) of over mijn privacyrechten, kan ik lezen in het privacy statement van Randstad. Dit privacy statement kan ik terugvinden in mijn online profiel op my Randstad, op de privacypagina op de website www.randstad.be of bij mijn consultant in een Randstad-kantoor of HR-center.

ga terug naar my Randstad